OVER ONS

Waarom geven we bij Juist Eten om gezondheid?

De oprichter van Juist Eten dacht in zijn tiener jaren een onverwoestbare gezondheid te hebben.

Hij was verlekkerd op allerlei bewerkte voeding die eigenlijk niet gezond was om op regelmatige basis te consumeren, maar leek er geen negatieve gevolgen van te ervaren.

Helaas bleek zijn onverwoestbare gezondheidstheorie toch niet zo goed onderbouwd te zijn. De eerste symptomen kwamen geleidelijk aan uit de schaduw om hun gelaat te tonen.

Na zoveel jaren onbewust leven, en voeding als stimulans te gebruiken (om zichzelf op te beuren en verlangens te vervullen), was hij de connectie met zijn lichaam totaal verloren (als hij die connectie ooit gehad heeft tenminste).

Als gevolg merkte hij niets op van de signalen die zijn lichaam aangaf, van zijn geleidelijk aan dalende gezondheid. En zo bleef de cyclus van zichzelf op beuren en het vervullen van verlangens, met ongezonde voeding, gewoon doorgaan tot hij de gevolgen niet meer kon negeren.

Zo werd de voeding die hem troost en vervulling bood (zoete gebakjes, chocolade, brood en kaas, fastfood,…) geleidelijk aan een marteling. Deze soorten voeding gaven nu onder andere een opgeblazen gevoel, huiduitslag, vermoeidheid en pijnlijke darmen. Daarbovenop leek het zijn mentale gezondheid ook te beïnvloeden. 

Kortom hij voelde zich rot na het eten van zijn favoriete dingen.

Bij Juist Eten kunnen we helpen omdat...

Het was hem verveeld om zich steeds minder goed te voelen en makkelijk ziek te worden. Hij had vooral een hekel aan dokters visites.

Hij droomde van een supergezond leven waarin hij zelden of nooit één voet hoefde binnen te zetten bij de apotheker of dokter.

Om deze droom na te streven begon hij geleidelijk aan meer en meer interesse te vertonen in voeding en gezondheid.

Wat begon als nieuwsgierig zoeken naar artikels over gezondheid was al snel veranderd in gepassioneerd en geboeid luisteren naar experts, volgen van cursussen en talloze uren van zelfstudie.

Na jarenlang onderzoeken, studeren en experimenteren begonnen er geleidelijk aan puzzelstukken in elkaar te vallen.

Zo heeft hij uiteindelijk 95% van zijn grootste problemen kunnen oplossen.

Stapsgewijs naar een betere gezondheid

Stap voor stap is hij oude principes over voeding en levensstijl op zichzelf gaan toepassen, basisprincipes die gebaseerd zijn op de evolutie van de mensheid.

Dus de traditionele eet- en levensstijlgewoontes uit de oudheid, die ontwikkeld zijn voor het tijdperk van de industriële revolutie.

Deze gewoontes hebben mensachtigen miljoenen jaren lang geholpen om te overleven en gezond te blijven. Dit was de sleutel tot zijn succes om zijn eigen problemen zo goed als volledig op te lossen.

Hoe kunnen we jou helpen?

Juist Eten biedt een GRATIS gids aan om de traditionele eet- en levensstijl gewoontes zelf leren toe te passen in 3 simpele stappen. 

Probeer deze gratis gids uit en observeer of deze methodes een positieve werking hebben op jouw lichaam. Zo kan je ontdekken of deze aanpak geschikt is voor jou. Als je een positieve impact ervaart en resoneert met deze traditionele gewoontes kan je vervolgens lid worden van de website. 

Zo kan je je gezondheid geleidelijk aan leren optimaliseren met een uitgebreid, maar simpel stappenplan, met de door de oprichter ontwikkelde Juist Eten gids. 

Word lid van Juist Eten om toegang te krijgen tot exclusieve content!

Lidmaatschap

We bieden twee lidmaatschapsplannen aan. Namelijk een premium en een gold lidmaatschap. 

De extra voordelen bij een gold plan zijn de ruime keuze uit een aanbod in verschillende voedingsschema’s met recepten en boodschappenlijsten. 

Krijg veel waarde voor een betaalbare prijs, en start vandaag nog met je reis naar de beste versie van jezelf!

Gratis advies over gezonde voeding en levensstijl gewoontes!

Gebruik nu onze GRATIS gids ‘richtlijnen gezonde voeding’ om in 3 simpele stappen terug gezond te leren eten. Deze gids zal eerst uitleg geven vanwaar de basis principes van Juist Eten vandaan komen, gevolgd door 3 simpele toepasbare stappen die je direct kan gebruiken om de principes toe te passen.

Leer je eetgewoontes analyseren en verbeteren a.d.h.v. praktische tabellen en instructies:

  • Wat is industrieel bewerkte voeding en wat zijn de gekende ingrediënten en toevoegingen om te vermijden?
  • Hoe kan ik deze bewerkte voedingsmiddelen vervangen om gezond en nog steeds lekker te eten?
  • Eet ik wel voldoende eiwitten om een gezonde stofwisseling te hebben?

Met deze gratis gids heb je al een krachtige formule om aan je reis te beginnen naar een betere gezondheid. Navigeer naar de gids om je reis te starten.

jj

Nunc interdum sapien ut mauris maxi us consectetur porta nunc. Con vallislo em ipsum dolor sit amet onsec tet.

Working hour

Mon – Fri: 9 a.m. – 5 p.m.
Sat – Sun: Closed

650 Birmingham St,
London 3000, UK

Follow us: