Geld-Terug-Garantiebeleid voor Online Cursussen

Bij juisteten.be zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige online cursussen die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten. We begrijpen dat het kopen van virtuele producten online spannend kan zijn, en we willen dat onze klanten zich comfortabel voelen bij hun aankoop. Daarom bieden we een geld-terug-garantie om uw tevredenheid te waarborgen.

Ons geld-terug-garantiebeleid dekt de volgende situaties:

Kwaliteitsproblemen: Als u van mening bent dat de gekochte cursus niet voldoet aan de beloofde kwaliteit of niet de inhoud bevat die werd beschreven op onze website, kunt u binnen 14 dagen na aankoop een volledige terugbetaling aanvragen.

Onvoorziene omstandigheden: Als er zich onvoorziene omstandigheden voordoen waardoor u niet kunt deelnemen aan de cursus nadat u deze heeft aangeschaft, zoals een noodsituatie of medische redenen, kunt u binnen 30 dagen na aankoop een volledige terugbetaling aanvragen.

Ongewenst product: Als u van gedachten verandert en u besluit dat de cursus niet is wat u had verwacht, kunt u binnen 14 dagen na aankoop een terugbetaling aanvragen. We vragen u vriendelijk om ons uw redenen te laten weten, zodat we onze cursussen kunnen verbeteren.

Voorwaarden en instructies voor terugbetaling:
  1. U kunt een terugbetalingsverzoek indienen door contact op te nemen met onze klantenservice via info@juisteten.be of +32 470/26.58.19.
  2. Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling, moet u (in geval van kwaliteitsproblemen of ongewenst product) uw verzoek binnen 14 dagen na de aankoopdatum worden ingediend, of bij onvoorziene omstandigheden binnen 30 dagen na de aankoopdatum.
  3. Bij verzoeken die worden ingediend vanwege kwaliteitsproblemen of onvoorziene omstandigheden, kunnen we u vragen om specifieke details te verstrekken om ons te helpen de situatie beter te begrijpen.
  4. Als uw verzoek wordt goedgekeurd, zullen we zo snel mogelijk de terugbetaling verwerken via de oorspronkelijke betaalmethode.
  5. Als u een digitale cursus heeft aangeschaft en al toegang heeft gekregen tot de cursusinhoud, behouden we ons het recht voor om de terugbetaling te weigeren.
  6. Ons geld-terug-garantiebeleid is alleen van toepassing op de eerste aankoop van een specifieke cursus. Als u de cursus eerder heeft gekocht en een verzoek indient voor dezelfde cursus, komt u niet in aanmerking voor een nieuwe terugbetaling.

Let op: Ons geld-terug-garantiebeleid is van toepassing op de aankoop van individuele cursussen, niet op bundels of speciale aanbiedingen, tenzij anders vermeld op het moment van aankoop.

We streven ernaar om u een uitstekende leerervaring te bieden, en we zijn altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden en eventuele zorgen aan te pakken. Neem gerust contact met ons op als u hulp nodig heeft. Uw tevredenheid staat bij ons voorop!

Dit geld-terug-garantiebeleid is voor het laatst bijgewerkt op 30/07/23.

De Boitselier M.
Denderleeuw 9470
Ondernemingsnummer:
BE0752.897.865

info@juisteten.be

jj

Nunc interdum sapien ut mauris maxi us consectetur porta nunc. Con vallislo em ipsum dolor sit amet onsec tet.

Working hour

Mon – Fri: 9 a.m. – 5 p.m.
Sat – Sun: Closed

650 Birmingham St,
London 3000, UK

Follow us: