Disclaimer

De informatie verstrekt op deze website, zoals in onze cursussen en gidsen over gezonde voeding, zijn bedoeld voor educatieve doeleinden en algemene kennisvergroting. Hoewel wij ons uiterste best doen om accurate en actuele informatie te verstrekken, kunnen wij niet garanderen dat de informatie volledig, nauwkeurig of up-to-date is.

Het volgen van de adviezen, tips en richtlijnen in onze cursussen en gidsen is geheel op eigen risico. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde voedingsdeskundige, arts of diëtist voordat u wijzigingen aanbrengt in uw dieet of voedingsgewoonten. Ieder individu heeft unieke behoeften en gezondheidsomstandigheden, en wat voor de ene persoon werkt, kan mogelijk niet geschikt zijn voor een ander.

De cursussen en gidsen bieden geen medisch advies of behandeling, en is geen vervanging voor professionele medische zorg. Als u gezondheidsproblemen heeft of vragen heeft over uw voeding, raden wij u ten zeerste aan om contact op te nemen met een zorgverlener die gespecialiseerd is in voedingsadvies.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade of letsel die voortvloeien uit het gebruik van de informatie op deze website. Het is uw verantwoordelijkheid om uw eigen situatie te evalueren en weloverwogen beslissingen te nemen op basis van uw eigen behoeften, voorkeuren en medische adviezen.

Houd er rekening mee dat de voedingsrichtlijnen en wetenschappelijke inzichten voortdurend evolueren. Hoewel wij ons best doen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie op deze website altijd volledig up-to-date is.

Door de informatie van deze website toe te passen, stemt u ermee in dat u volledig verantwoordelijk bent voor uw eigen acties en dat u ons, onze medewerkers en partners, vrijwaart van enige aansprakelijkheid met betrekking tot het gebruik van de verstrekte informatie.

Het volgen van onze cursussen en gidsen betekent niet dat u automatisch gezondheidsresultaten zult behalen. Succes op het gebied van gezonde voeding hangt af van verschillende factoren, waaronder individuele inzet, discipline en genetische variaties.

Door verder te gaan met onze cursussen en gidsen erkent u dat u deze disclaimer hebt gelezen, begrepen en ermee instemt.

Raadpleeg altijd een professionele zorgverlener voordat u wijzigingen aanbrengt in uw dieet of levensstijl.

jj

Nunc interdum sapien ut mauris maxi us consectetur porta nunc. Con vallislo em ipsum dolor sit amet onsec tet.

Working hour

Mon – Fri: 9 a.m. – 5 p.m.
Sat – Sun: Closed

650 Birmingham St,
London 3000, UK

Follow us: